Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Общи условия за ползване и доставка

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН Teniskite.bg

 

Моля прочетете внимателно настоящите общи условия – те уреждат взаимоотношенията между Вас и нас за извършването на покупки в електронния магазин Teniskite.bg и Вие сте обвързан/а с тях от влизането до напускането на настоящия уебсайт.

 

Използването на настоящия електронен магазин чрез зареждане, разглеждане, поръчка означава, че Вие сте приел/а общите условия за неговата употреба. 

 

I. РЕГИСТРАЦИЯ

1.       Пазаруването чрез електронния магазин Teniskite.bg изисква да направите регистрация. Чрез нея вие създавате личен профил, в който трябва да въведете на кирилица име и фамилиа, адрес за доставка и плащане, телефон за контакт, e-mail, парола. 
 

За успешна регистрация препоръчваме:

 

- Попълнете изцяло на кирилица;

- Впишете мобилиния си телефон без код за България, без паузи и наклонени черти;

- Впишете адреса, като разделяте отделните секции със запетая и поставяте точки след съкращенията, например:

ул. Русе  ж.к. Света Троица, бл. 145 Б, вх. Б, ет. 2, ап. 02.       

 

С успешното приключване на вашата регистрация вие потвърждавате, че сте запознати и приемате настоящите условия. Потвърждавате го и при направата на всяка отделна поръчка.

 

3. Данните в своя профил можете да променяте от раздел "Вход", който е в индивидуална кутия - категория, в страничната колона на онлайн магазина. Там можете да проследявате и своите поръчки.

 

II. КАК ДА ПАЗАРУВАТЕ

1. Преди да направите поръчка влезте в своя профил, от "Вход". 

2. Поръчка може да направите, когато изберете даден продукт и кликнете върху бутона "Добави в количка". Ще бъдете отведени във Вашата пазарска количка, където ще видите продукта. Ако желаете да добавите още продукти, кликнете на бутона "Продължи с пазаруването".

3. Когато приключите с добавянето на продукти в пазарката количка, въведете купон за отстъпка, ако имте такъв. Той се въвежда след поставяне на отметка в полето "Приложи купон" и след задължително кликване на бутона "Потвърди". Ще видите отстъпката отразена при цените на продуктите или в общата стойност на поръчката, в зависимост от типа на купона - отстъпка за продукти или отстъпка за цялата сума. Ако купона не се отрази - опитайте отново или ни звъннете.

4. За да подадете своята поръчка остават още 3 кратки стъпки:

4.1. кликнете на бутон "Поръчка". Ще видите адреса за доставка, който сте въвели. Ако е необходимо - коригирайте. Натиснете бутон "Следваща стъпка". 

4.2. В тази стъпка трябва да:

4.2.1. Изберете метод на плащане: наложен платеж (плащане на куриера при доставка). Препоръчваме Ви да изберете наложен платеж, тъй като ние Ви даваме опция да прегледате пратката преди да заплатите на куриера и така Ви осигуряваме максимален комфорт и сигурност в пазаруването при нас. 

4.2.2. Изберете място за доставка: до Вашата врата (адреса, който сте посочил/а) или до офис на куриерската фирма Еконт, като системата ще посочи кой е най-близкия до Вашия адрес офис, след като кликнете върху "Изберете офис на Еконт". Когато приключите, кликнете на "Следваща стъпка".

4.3. Ще видите финално Вашата поръчка - с всички продукти и отстъпки (ако има такива), дължима сума за доставка и такса за наложен платеж. Ако сте съгласни, сложете отметка в полето "Съгласен съм с условитя" (тези, които четете в момента) и бутон "Финализирай поръчката". Ако не сте съгласни, не финализирайте поръчката и така тя няма да бъде реално подадена и реално приета от нас.

5. Ще получите потвърждение по e-mail на поръчката си, както две отделни уведомления: първото е от нас за деня, в който ще получите поръчката и второто е от Еконт, когато пратката бъде зачислена в офис на Еконт, с данни за нея - номер, тежест, сума за плащане, др. В деня на доставката ще получите SMS от Еконт.

 

III. ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

Ние работим съвместно с "Еконт".

Цените за доставка са според официалните тарифи на "Еконт",  

1. Можете да избирате от две опции за доставка:

- доставка до Вашата врата, която се извършва между 09.30 часа и 13.00 часа;

- доставка до офис на "Еконт експрес", по Ваш избор, от където взимате пратката си сам/а, в удобно за Вас време.         

         

Ако изберете опцията за доставка до офис, ще бъдете отведени автоматично в системата на "Еконт", за да посочите желания офис.

 

И при двете опции ще получите SMS от "Еконт" с номера на Вашата пратка и условието за доставка/получаване.

 

 

2. Срок за доставка - ние се стараем да обработим Вашата поръчка на същия или най-късно на следващия ден. Деня, в който обработим поръчката, ще я подадем на "Еконт". Куриерът доставя пратката на следващия работен ден, след като сме я подали. Когато подадем пратката на "Еконт експрес", ние Ви изпращаме по e-mail уведомление за това.

 

Доставките в събота се извършват до Вашата врата с допълнително оскъпяване от 2.40 лв., което "Еконт" начислява заради разнос в почивен ден. Доставките до офис на "Еконт експрес" в събота са без оскъпяване, но трябва да се вземат до 13.00 часа.

Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

 

 

3. Цените:

3.1. При поръчка над 1000.00 лв., доставката е безплатна за Вас. Сумата за доставка и таксата за наложен платеж са  за сметка на Teniskite.bg.

3.2. При поръчка под 100.00 лв. се заплаща такса за доставка, според валидните към момента на поръчката цени за доставка, такса за гориво, такса за застраховка и такса наложен платеж на "Еконт" до Вашето населено място.

Ако във Вашето населено място няма офис на "Еконт експрес", то тогава таксата за доставка ще е по-висока от сумата, вписана във Вашата поръчка и отговаря на валидните тарифи на "Еконт"".

 

4. Към всяка поръчка, ако е с наложен платеж, независимо дали доставката е безплатна, поделена или напълно заплатена от Вас, отделно се начисляват1.25% върху стойността на поръчката, които са такса от Еконт за наложения платеж, който ще съберат от Вас и ще ни изпратят по банка + застраховка.

 

5.  Доставки се извършват само на територията на България и само след потвърждение от Ваша страна. Представител на електронния магазин Teniskite.bg се свързва по телефона с Вас. 

 

6. ВАЖНО: Всяка пратка е застрахована. Проверете съдържанието на пратката пред куриерапреди да заплатите таксата наложен платеж. Задали сме Ви това право, с цел комфорт и сигурност в пазаруването при нас, като разрешаваме да прегледате пратката преди да заплатите дължимата сума на куриера. Ако не го направите - затраховката отпада. Със заплащането на цената на поръчката и доставката и полагането на подписа си върху документите за доставка Вие давате своето съгласие с вида и съдържанието на доставката.  Teniskite.bg не носи отговорност в случай на щета в пратката, констатирана от Вас на по-късен етап.  Всякакви промени след това са за Ваша сметка.

 

 

7. В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, или ако се предвиди забавяне на комплектуването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена или нов срок за доставка, или отстъпка. На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или писмо и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното ви съгласие с променените условия.

Нови продукти

Най-продавани

Производители